Mali stan - mnogo stila uz dobar plan


Saveti Saveti

Ako je pred vama uređenje enterijera u stanu i niste baš sigurni kako bi sve trebalo da izgleda, mi imamo nekoliko saveta za vas. Izazov je urediti stan manje površine, jer veći prostor daje više mogućnosti za eksperimentisanje, ali ako je plan dobar, onda mali stan može biti odlično uređen i baš onako kako ste želeli.

Kod velikih stanova, sve se lako isplanira, a kada prostora nema dovoljno, onda je potrebno sve detaljno urediti i osmisliti da bi se mali prostor potpuno iskoristio. Sa uređenjem malog stana imaju problem, ne samo vlasnici takvih stanova, već i dizajneri, jer je uvek mali prostor veliki izazov. Ideja uvek ima, a mali prostori zahtevaju detaljnu  analizu svakog metra kvadratnog, pri čemu treba osmisliti idejno rešenje koje će da objedini želje i mogućnosti. Da li je to moguće?

Naravno da je moguće.

Osim uštede prostora postoji nekoliko različitih načina da opremite svoj dom i da iskoristitie svaki deo svog stana. Naših nekoliko saveta će vam sigurno pomoći da uredite svoj stan po želji.

Nameštaj po meri za mali stan

Ako želite da iskoristite svaki deo vašeg prostora, onda je nameštaj po meri najbolji način da to i učinite. U slobodnoj prodaji teško da ćete naći sav nameštaj baš po meri koja vam treba. Doduše, nije nemoguće, ali ipak retki su slučajevi. Danas je na tržištu lako dostupan nameštaj koji možete poručiti tačno prema dimenzijama vašeg prostora. Bilo da vam je potrebna garnitura, ležaj, plakar ili ormar, kompletna kuhinja ili neka komoda za hodnik, tačno prema vašim potreban možete poručiti nameštaj da vam stigne na kućnu adresu.

Nije li ovo prilika koju obavezno morate da iskoristite?

Funkcionalnost je na prvom mestu, zato je nameštaj po meri odlično idejno rešenje za sve manje prostore. Takođe, da bi se uštedelo na prostoru nosači za televizor će vam pomoći. Umesto komode ili stočića sada možete TV okačiti na zid i okrenuti ga ka uglu koji vam najviše odgovara.

Kako uklopiti televizor u enterijer?

U Srbiji domaćinstva imaju televizore različitih generacija. Ima još uvek starijih modela kojima ni popravka televizora neće produžiti vek trajanja, ali ima i enterijera u kojima je neizostavan smart televizor. Ukusi su različiti i svako voli da uređuje prostor onako kako je zamislio, ali šta kada ne znate kako da uklopite novi tv uređaj u dom?

E onda je možda jedino rešenje za vas kupovina novog televizora. Ukoliko vaš stari televizor zadesi kvar koji ne može da se otkloni ili je možda popravka skupa u odnosu na celokupnu vrednost starog televizora, možda je to prilika da konačno kupite nov Tv i samim tim osvežite vaš enterijer. Pored lepote dobićete mnoštvo novih, savremenih funkcionalnosti na koje smo već prilično navikli. Novi pametni televizori imaju više mogućnosti, slika je neuporedivo bolja, a i prilično su kvalitetni i imaju dugu garanciju. Takođe, treba napomenuti da se i kod novijih modela dogodi i neki nepredviđen kvar. Popravka televizora, posebno ovih novijih generacija nije nikakav bauk, jer postoje određeni kvarovi koji ne zaobilaze ni najnovije modele.

Svakako, ako i dođe do kvara novog televizora, lako se kvarovi otklanjaju. Uz to, veoma lako se uklapaju u svaki enterijer, jer uz držače za tv, vaš novi TV neće zauzeti mnogo prostora, a moći ćete da ga podesite na tačno određenu visinu i prema uglu koji vam najviše odgovara.





Srodni tekstovi:


Rolo zavese kao jedan od vodećih lidera na trežištu

Zavese predstavljaju jedan od bitnih modnih detalja enterijera. Njihova primena je izuzetno velika, ...

Detaljnije

Evo od čega sve zavisi cena PVC roletni po m2

Jedna od potreba svakog doma, poslovnog prostora, bilo kog objekta, jeste posedovanje roletni. Ranij...

Detaljnije

Funkcionalnost PVC stolarije

PVC stolarija postala je izuzetno popularna jer zadovoljava sve standarde građevine. Proizvodi su ek...

Detaljnije

Razlozi zbog kojih je novi kontejner isplativiji od korišćenog?

Stambene potrebe modernog čoveka su u poslednjih nekoliko godina otišle daleko od onog ideala...

Detaljnije
Copyright © 2018 Svetlost. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS