Najbolji desktop računari za 2022.


Dom Saveti

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu desktop računara evo nekih predloga koje su nam dali stručna lica iz ePonude i njihovih mogućnosti u skladu sa potrebama koje vam trebaju u vašem domu ili kancelariji.

 Dell KSPS 8950 desktop računar

Ovaj dekstop računar namenjen je porodici, studentima, kupcima koji brinu o budžetu. Poseduje elegantni dizajn i može se uklopiti u skoro svaki dom ili zajednički radni prostor. To je najbolji Dell desktop koji možete kupiti, njegov moćni Intel procesor i opciona Nvidia ili AMD grafika čine ga savršenim kućnim računarom bez obzira da li igrate igrice ili obavljate neke jednostavne kancelarijske zadatke. Pored visoke konfiguracije, velike memorije i brzine kao i više opcija za nadogradnje omogućeno je i  poboljšano proticanje vazduha, što omogućuje da radna površina ostane hladnija. Takođe, poseduje tečno hlađenje pa se na taj način smanjuje buka koja nastaje prilikom protoka vazduha tokom rada na desktop računaru

 HP OMEN 45L Gaming Desktop GT22-0450t desktop računar

Ovo je jedan od najboljih desktop računara za igranje igrica. Namenjen je PC igračima koji ne žele da grade sopstveni sistem. Napravljen za ekstremne performanse, OMEN bi HP 45L Gaming Desktop PC je dizajniran za igranje igara. Pokrenut najnovijim Intel® procesorom , OMEN bi HP gejming desktop podiže hlađenje do neverovatnih visina sa jedinstvenom rashladnom komorom. Nije previše glasan i poseduje dodatna ležišta za diskove. Napravljen za jednostavnu nadogradnju bez alata sa industrijskim standardnim komponentama kako bi se zadovoljile vaše potrebe za igranjem. Ako želite najbolju radnu površinu za igre bez gužve, HP Omen 45L može da vam pruži tu ugodnost.

Apple iMac 24 inča desktop računar

Ovo je najbolji desktop računar ,,sve u jednom” čiji je ekran ogroman, zvučnici zvuče neverovatno, Veb kamera je odlična i Touch ID je ugrađen u tastaturu. Namenjen je  profesionalno i kućno korisnišćenje i pruža kompaktne, lepe i moćne delove računara "sve u jednom”. Dostupan je u do sedam boja — plava, zelena, roze, bela, žuta, narandžasta i ljubičasta. Takođe je veoma tanak, sa samo 11,5 mm, što ga čini tanjim od bilo kog drugog sve-u-jednom desktopa na tržištu. Opremljen Apple-ovim prepoznatljivim Retina ekranom od 4,5K, a poseduje i  odličan desktop jednostavan za korišćenje. Podešavanje je besprekorno zahvaljujući odličnom operativnom sistemu i ne morate da brinete o pronalaženju prostora za veliku radnu površinu. Takođe, pruža dovoljno snage za pokretanje kreativnih aplikacija kao što su Logic i Final Cut.

HP Pavilion Gaming desktop računar

Ovaj desktop računar smatra se najboljim desktop računarom  za igranje za novac. On je veoma pristupačan, može odrađivati više funkcija i zadataka i tako biti produktivan. Takođe, pogodan je za igranje igara u 1080p, daleko najpopularnijoj rezoluciji za igranje igara. Namenjen je studentima i početnim igračima i zaista je odlična opcija za studente i 1080p igrače koji ne žele da bankrotiraju kupovinom računara — posebno s obzirom na trenutne cene grafičkih kartica.

Apple Mac Mini M1 desktop računar

Ovaj desktop računara jedan je od najboljih za vaš dom. Pruža Neverovatne performanse procesora i neverovatno brze SSD diskovi. Iako mali on je odlična zamena za veliki desktop računar. Namenjen je ljubiteljima Apple-a sa i ljudima sa ograničenim prostorom. Poseduje Appleov M1 čip , što je verovatno najbolja karakteristika. To je isti čip u novim iMac i Macbook Pro uređajima, koji vam nudi istu snagu kao i drugi Mac računari — samo u manjem pakovanju. Lako nadmašuje najbolji mini računar koji možete kupiti u odnosu na veličinu i performanse. Kombinacija snage i veličine je razlog zašto je Mac Mini M1 najbolji računar za vašu kućnu kancelariju. Možda je mali, ali M1 procesor mašine pretvara mašinu u kvalitetan desktop računar koji može da se bori protiv vrhunskih računara koji koštaju duplo više.






Srodni tekstovi:


Tri ključna razloga za kupovinu slane lampe od himalajske soli

Opremanje stana i pojedinačnih prostorija u stanu ili kući može biti pravi izazov. Treba uklopiti so...

Detaljnije

Zavese koje postoje vekovima i aktuelne su oduvek – Rimske zavese

Zavese se koriste odavno kako za dekoraciju tako i zaštitu prostora od hladnog vazduha, ali n...

Detaljnije

Kako uštedeti prilikom otvaranja kafića

Prilikom otvaranja kafića treba se zapitati da li ta procedura može biti zaista isplativa i š...

Detaljnije

Čemu služe releji?

Milioni godina evolucije pripremili su ljudski mozak da spasi našu kožu kada nam i najmanja o...

Detaljnije
Copyright © 2018 Svetlost. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS