ZAŠTO JE DOBRO IMATI KROVNI KOFER?


Razno SavetiPonekad su neke i ne toliko velike investicije veoma dobre jer smo dobili proizvod koji će nam biti godinama od koristi. Baš takvi su krovni koferi, koje je definitivno dobro imati, a kad ih jednom kupimo, mirni smo dugo pred svaki duži put.

I FUNKCIONALNI I KORISNI

Krovni koferi predstavljaju prostor za pakovanje prtljaga koji se kao naknadni deo postavlja na krov automobila, pomoću prethodno nadograđenih nosača. Ono što se u prvom planu ističe kao velika prednost ovih kofera jeste njihova funkcionalnost. Naime, ukoliko ih naša kola poseduju, možemo prevoziti znatno više stvari jer faktički dobijamo prostora onoliko koliko imamo i u gepeku. Bilo da putujemo na letovanje, zimovanje ili se selimo – dakle, u najrazličitijim prilikama, bilo da je putnika dvoje ili više, krovni koferi su uvek odlično rešenje.

PRAKTIČNI A JEDNOSTAVNI

Zahvaljujući krovnim koferima imamo više prostora u automobilu, a samim tim i mogućnosti, a teret se i ravnomernije raspoređuje. Dakle, ukoliko ih posedujemo, ne moramo da brinemo da li će sve što smo planirali da ponesemo na put stati u prtljažnik, da li ćemo na kraju moći da ga zatvorimo, hoće li stvari biti i na sedištu i da li će se možda nešto u tom metežu i zagubiti ili oštetiti. Takođe, važno je napomenuti da se krovni koferi mogu postaviti po potrebi, pričvrstiti na nosače, i to vrlo jednostavno, a isto tako i odložiti kada nisu potrebni.

REŠENJE KOJE JE I SIGURNO

Pored toga što su krovni koferi vrlo praktično i korisno rešenje za prevoz prtljaga, ono je po njega i sigurno. Naime, oni se izrađuju od čvrstih, vrlo otpornih i kvalitetnih materijala, tako da će naše stvari biti bezbedne i očuvane bez obzira na uticaj različitih vremenskih prilika – sunca, snega, vetra i dr. Baš se i proizvode tako da budu dugotrajni i otporni i da služe dugo. Osim toga, njih odlikuju i specijalne brave tako da ukoliko se nakratko udaljimo od automobila, stvari su na sigurnom.

UKLOPIVI SA AUTOMOBILOM

Nezanemarljiva činjenica jeste i da krovni koferi pre svega svojim oblikom, a potom bojom, dizajnom i dezenom mogu da budu sjajno usklađeni sa modelom automobila. I njihovi proizvođači se trude da prate trenutne trendove i da odgovore željama i potrebama modernih četvorotočkaša i modernih kupaca, tako da se razlikuju kako materijali, tako i boje i šare. U svakom slučaju, u prodaji se nalazi veliki izbor modela, tako da svako prema svojim kolima i u skladu sa svojim ukusom i platežnim mogućnostima može naći kofer koji mu odgovara.

VAŽNO JE TAKOĐE ZNATI

Neminovno je da teret na krovu automobila utiče na vožnju, mada naravno ne u velikoj meri. No ipak treba biti za nijansu pažljiviji i voziti malo sporije no što je to uobičajena praksa, a posebno paziti prilikom skretanja ili kočenja. Takođe, važno je držati se propisanih standarda, između ostalog i toga da krovni kofer ne treba prenatrpavati – u njega je mogućno smestiti teret do 75 kg. Uz pravilan raspored stvari i poštovanje ograničene težine, kao i jednu nijansu opreza koju dodatno iziskuju, možemo samo uživati u benefitima koje nam pružaju.


Srodni tekstovi:


Da li krema za podočnjake može da pomogne ?

Svaka žena koja ima problem sa izuzetno izraženim podočnjacima i te kako dobro zna koliko to može da...

Detaljnije

Kako odabrati pravu veličinu tv-a za vašu sobu?

Da li je veći televizo bolji? Ne, uvek! Da biste odredili koja TV dijagonala najviše odgovara...

Detaljnije

Kako odabrati pločice za dvorište

Pločice su vrlo važan ne samo detalj, već i potreba svakog doma, pa i poslovnog prostora. Kada je u ...

Detaljnije

Koliko je bitna online edukacija i usavršavanje ukoliko želite da pronađete novi posao

Posao treba da vas ispunjava i da vam ne predstavlja poteškoće. Treba da se budite svakog jut...

Detaljnije
Copyright © 2018 Svetlost. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS