ZAŠTO JE DOBRO IMATI KROVNI KOFER?


Razno SavetiPonekad su neke i ne toliko velike investicije veoma dobre jer smo dobili proizvod koji će nam biti godinama od koristi. Baš takvi su krovni koferi, koje je definitivno dobro imati, a kad ih jednom kupimo, mirni smo dugo pred svaki duži put.

I FUNKCIONALNI I KORISNI

Krovni koferi predstavljaju prostor za pakovanje prtljaga koji se kao naknadni deo postavlja na krov automobila, pomoću prethodno nadograđenih nosača. Ono što se u prvom planu ističe kao velika prednost ovih kofera jeste njihova funkcionalnost. Naime, ukoliko ih naša kola poseduju, možemo prevoziti znatno više stvari jer faktički dobijamo prostora onoliko koliko imamo i u gepeku. Bilo da putujemo na letovanje, zimovanje ili se selimo – dakle, u najrazličitijim prilikama, bilo da je putnika dvoje ili više, krovni koferi su uvek odlično rešenje.

PRAKTIČNI A JEDNOSTAVNI

Zahvaljujući krovnim koferima imamo više prostora u automobilu, a samim tim i mogućnosti, a teret se i ravnomernije raspoređuje. Dakle, ukoliko ih posedujemo, ne moramo da brinemo da li će sve što smo planirali da ponesemo na put stati u prtljažnik, da li ćemo na kraju moći da ga zatvorimo, hoće li stvari biti i na sedištu i da li će se možda nešto u tom metežu i zagubiti ili oštetiti. Takođe, važno je napomenuti da se krovni koferi mogu postaviti po potrebi, pričvrstiti na nosače, i to vrlo jednostavno, a isto tako i odložiti kada nisu potrebni.

REŠENJE KOJE JE I SIGURNO

Pored toga što su krovni koferi vrlo praktično i korisno rešenje za prevoz prtljaga, ono je po njega i sigurno. Naime, oni se izrađuju od čvrstih, vrlo otpornih i kvalitetnih materijala, tako da će naše stvari biti bezbedne i očuvane bez obzira na uticaj različitih vremenskih prilika – sunca, snega, vetra i dr. Baš se i proizvode tako da budu dugotrajni i otporni i da služe dugo. Osim toga, njih odlikuju i specijalne brave tako da ukoliko se nakratko udaljimo od automobila, stvari su na sigurnom.

UKLOPIVI SA AUTOMOBILOM

Nezanemarljiva činjenica jeste i da krovni koferi pre svega svojim oblikom, a potom bojom, dizajnom i dezenom mogu da budu sjajno usklađeni sa modelom automobila. I njihovi proizvođači se trude da prate trenutne trendove i da odgovore željama i potrebama modernih četvorotočkaša i modernih kupaca, tako da se razlikuju kako materijali, tako i boje i šare. U svakom slučaju, u prodaji se nalazi veliki izbor modela, tako da svako prema svojim kolima i u skladu sa svojim ukusom i platežnim mogućnostima može naći kofer koji mu odgovara.

VAŽNO JE TAKOĐE ZNATI

Neminovno je da teret na krovu automobila utiče na vožnju, mada naravno ne u velikoj meri. No ipak treba biti za nijansu pažljiviji i voziti malo sporije no što je to uobičajena praksa, a posebno paziti prilikom skretanja ili kočenja. Takođe, važno je držati se propisanih standarda, između ostalog i toga da krovni kofer ne treba prenatrpavati – u njega je mogućno smestiti teret do 75 kg. Uz pravilan raspored stvari i poštovanje ograničene težine, kao i jednu nijansu opreza koju dodatno iziskuju, možemo samo uživati u benefitima koje nam pružaju.


Srodni tekstovi:


Koje su prednosti sublimacione štampe?

Marketing obuhvata veliki broj tehnika koje se koriste u svrhu promocije, privlačenja pažnje i zadov...

Detaljnije

Šta boje vašeg doma govore o vama?

Jeste li znali da je dovoljno da pogledamo ulazna vrata vašeg doma i da vam kažemo karakter, ...

Detaljnije

Xenon sijalice ili LED svetla za auto?

Kada se govori o osvetljenju za auto, ponuda je jasna, halogena svetla, LED svetla za auto ili xenon...

Detaljnije

Adekvatno osvetljenje za Vintage stil

„Vintage“ ili starinski stil je „ever green“ u uređivanju životnog prostora,...

Detaljnije
Copyright © 2018 Svetlost. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS