Kupatilski nameštaj – neophodan deo svakog kupatila!


Dom Dom

kupatilski namestaj


Nameštaj za kupatilo ima višestruku funkciju: treba da bude estetski lep, dimenzijama da odgovara većini kupatila, da vešto popunjava prazan prostor, da se bojom i dizajnom uklapa sa sanitarijama koje se nude. Tu spisku nije kraj jer kupatilski nameštaj treba da bude i funkcionalan pa da drži sve sitnice svakog člana domaćinstva koje trebaju u kupatilu.

Puno je stavki na koje morate obratiti pažnju pri kupovini pa je dobro pitanje koje su smernice za praktično, ali i estetski lepo uređenje kupatila?


Dobar plan je pola posla

Pre posete prodavnicama kupatilskog nameštaja razmislite šta bi moglo da se postavi u vaše kupatilo. Danas se ona prave dosta manja, naročito u stanovima, pa je važno pronaći kompromis i sa nekoliko odabranih komada rešiti pitanje ostave u kupatilu.

Premerite slobodne površine, zapišite ih i nacrtajte! Tako neće doći do konfuzije u prodavnici i tačno ćete znati koje elemente da gledate. U svemu ovome vam može pomoći on-line ponuda gde su detaljno navedene specifikacije svakog proizvoda pa će vam odluka biti dosta lakša.

Razmislite i o boji nameštaja za kupatilo. Ako je kupatilo prostrano sa svetlim pločicama naš predlog je da se „igrate“ – izaberite jake boje, smele dezene i teksturu. Suprotno, ako je reč o malim kupatilima, umirujuće boje ili kupatilski nameštaj sa umirujućim dezenima su bolji izbor. Ponuda je ogromna i sigurno je da ćete dobiti odlične ideje!


Kupatilski nameštaj koji svakako treba uzeti u obzir pri odabiru

Konačna odluka će da zavisi od vaših potreba, ali neke elemente kupatilskog nameštaja bi trebalo razmotriti na prvom mestu, razmisliti šta dobijate sa njima i koliko prostora zauzimaju.

Od celokupne ponude kupatilskog nameštaja se najčešće biraju modeli ormarića za kupatilo zbog svog kapaciteta za odlaganje. Ako imate slobodnog prostora tzv.- Vertikala je odlična solucija za rešavanje pitanja odlaganja svih kupatilskih potrepština: kozmetike, kupatiskog tekstila, uređaja za stilizovanje kose… Pre kupovine proverite koliko polica imate na raspolaganju, trebaju li vam fioke ili možda Vertikale sa ugrađenom korpom za prljav veš? Kada ukrstite potrebe i ponudu, sa kupatilskim nameštajem dobijate najviše za uložen novac.

Ko nema prostora za visoke ormane, uvek može da izabere ormarić ispod lavaboa, ali i ormarić sa ogledalom koji se postavlja iznad njega. Imajte na umu da ovaj kupatilski nameštaj ima različitu dubinu i prostor za odlaganje, pa se na gornje delove mogu odložiti kozmetičke sitnice, dok se ispod lavaboa mogu ostaviti peškiri, kupatilska hemija ili nešto drugo.

Tamo gde nema drugog rešenja za veći kupatilski nameštaj dobro dođu i otvorene police, a mogu se montirati svugde : iznad wc šolje, ispod bojlera, u slobodne uglove… samo budite uredni pri odlaganju i i one će biti dobar deo dekoracije prostora.

Bilo da kupujete pojedinačne elemente ili više komada istovremeno, pazite da se uklope sa postojećim inventarom u kupatilu! Ovo je naročito važno kada se kupatilski nameštaj kupuje komadno, od različitih proizvođača. Obratite pažnu na rasvetu, ručke i druge elemente okova da bi sve ostavio harmoničniji utisak pri ulasku u kupatilo.

Potraga za savršenim kupatilskim nameštajem za vaš dom je svojevrsna avantura koja na kraju donosi kvalitetnije iskorišćen prostor i kvalitetnije stanovanje. Srećno!
Srodni tekstovi:


Izjava povodom odluke američkog okružnog suda u okrugu Kolumbija

Beograd, Srbija, 26. maj – Kompanija Xiaomi, globalni tehnološki lider, sa zadovoljstvo...

Detaljnije

Poslovni prostor za uživanje i klijenata i zaposlenih

Na radnom mestu se provodi prilično dosta vremena, tako da dobar deo dana provodite sa kolegama u ka...

Detaljnije

Da li je moguće pronaći zaposlenje bez prethodnog radnog iskustva?

Potraga za poslom može da bude dugotrajan i iscrpljujući proces i ukoliko nemate iskustva sa traženj...

Detaljnije

Recept za sve zaposlene ljude - Dostava hrane je često najbolja opcija za zdrave obroke

Savremeni način života nametnuo nam je tempo sa kojim se nekada teško nosimo. Dok zavr&scaron...

Detaljnije
Copyright © 2018 Svetlost. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS