Najnoviji Redmi Note 10 5G od danas dostupan u pretprodaji


Razno


Zainteresovani kupci od danas mogu poručiti novi Redmi Note 10 5G preko zvaničnih maloprodajnih partnera i izabrati jedan od tri dodatna uređaja za jedan dinar, uz besplatno osiguranje ekrana telefona u prvih šest meseci


Beograd, Srbija, 25. maj – Kompanija Xiaomi, globalni tehnološki lider, danas je objavila početak pretprodaje najnovijeg Redmi modela iz Note 10 serije. Novi Redmi Note 10 5G je od danas dostupan za poručivanje preko zvaničnih maloprodajnih kanala po ceni od 25.999 RSD za model sa 64 GB skladišnog prostora i 8 GB memorije, dok je varijanta sa 128 GB skladišnog prostora dostupna po ceni od 28.999 RSD. Ovaj model, pored velike brzine i modernog ekrana, kvalitetne izrade i mogućnosti koje nudi u srednjoj klasi, redefiniše šta korisnici u ovoj kategoriji uređaja mogu iskusiti zahvaljujući podršci za najnovije standarde za prenos podataka. 


Kupci koji se budu odlučili za Redmi Note 10 5G tokom pretprodajnog perioda mogu izabrati jedan od tri odlična uređaja za jedan dinar: Redmi eksternu bateriju od 20.000 mAh, Mi pametnu vagu ili Mi LCD tablet za pisanje od 13.5 inča. Pored toga, svi kupci koji budu kupili i aktivirali svoj novi Redmi Note 10 5G u periodu od 25.5.2021. do 4.9.2021. stiču pravo na dodatno osiguranje ekrana telefona u periodu od 6 meseci nakon kupovine uređaja. Osiguranje uključuje jednu besplatnu zamenu ekrana u slučaju nenamernog fizičkog oštećenja ekrana.


Redmi Note 10 5G je jedan od najpristupačnijih pametnih telefona sa podrškom za petu generaciju prenosa podataka na tržištu. MediaTek Dimensity 700 procesor izrađen u naprednoj 7nm tehnologiji, dvostruki SIM slot i integrisan modem obezbeđuju snažne performanse ovog pametnog telefona koji konkuriše na flagship nivou. Ekran od 6,5 inča sa AdaptiveSync tehnologijom omogućava da Redmi Note 10 5G automatski prilagođava sadržaj – od strimovanja videa na 30Hz** ili 60 Hz preko listanja kroz feedove društvenih mreža i igranja na čak 90Hz – pružajući ugodno iskustvo korišćenja uz optimalnu potrošnju baterije.

Redmi Note 10 5G opremljen je glavnom kamerom od 48 MP, makro kamerom od 2 MP i senzorom dubine od 2 MP koji vam omogućava lako snimanje kvalitetnih fotografija. Štaviše, 5.000 mAh baterija sa podrškom za brzo punjenje od 18 W učiniće Redmi Note 10 5G idealnim saputnikom za celodnevnu upotrebu.

Redmi Note 10 5G je dostupan u pretprodaji na zvaničnim onlajn prodajnim kanalima od danas, sve do 5.6.2021. 

Specifikacija modela Redmi Note 10 5G:


Ekran
90Hz AdaptiveSync 6.5” DotDisplay
Zadnja kamera
48MP kamera širokog ugla

2MP makro kamera

2MP senzor dubine
Prednja kamera
8MP prednja kamera
Dimenzija i težina
161.81mm x 75.34mm 8.92mm, 190g
Procesor
MediaTek Dimensity 700
RAM+ROM
LPDDR4X

UFS 2.2
Audio
3.5mm priključak za slušalice

Hi-Res Audio sertifikat
Sigurnost
Bočno postavljeni senzor za otisak prsta
Punjenje
5,000mAh (typ) baterija

Podržava 18W žično brzo punjenje
Povezivanje
5G dvostruki SIM

Multifunkcionalni NFC*

IR blaster
Varijanta memorije
4GB+64GB, 4GB+128GB, 6GB+128GB
Dostupna boja*
Chrome Silver

Graphite Gray

Nighttime Blue

Aurora Green



*Dostupnost se može razlikovati u zavisnosti od tržišta.

**Funkcija je dostupna putem OTA ažuriranja.

5G povezivanje se može razlikovati u zavisnosti od tržišta.

 

O kompaniji Xiaomi:


Korporacija Xiaomi je osnovana u aprilu 2010. godine i uvrštena u glavnu listu hongkonške berze 9. jula 2018. (1810.HK). Xiaomi je internet kompanija sa fokusom na pametne telefone i pametni hardver, zajedno povezanim Internet of Things (IoT) platformom.


S jednakim naglaskom na inovacije i kvalitet, Xiaomi kontinuirano sledi visokokvalitetno korisničko iskustvo i operativnu efikasnost. Kompanija neumorno gradi neverovatne proizvode po fer ceni kako bi svi na svetu uživali u boljem životu putem inovativne tehnologije.


Xiaomi je trenutno četvrti brend pametnih telefona po veličini na svetu i uspostavio je vodeću svetsku potrošačku IoT platformu sa 271 miliona pametnih uređaja povezanih na svoju platformu, ne računajući pametne telefone i laptope. Xiaomi proizvodi su prisutni na više od 90 tržišta širom sveta.


U avgustu 2020. godine, kompanija se po drugi put našla na listi Fortune Global 500, zauzevši 422. mesto, što je za 46 mesta bolja pozicija u odnosu na prošlu godinu. Kompanija je takođe zauzela 7. mesto među internet kompanijama na listi. U maju 2020. kompanija se ponovo našla na Forbsovoj Gobal 2000 listi i rangirala još bolje na 384. mestu.


Xiaomi je sastavni deo Hang Seng indeksa, Hang Seng indeksa, Hang Seng China Enterprises indeksa i Hang Seng TECH indeksa.


Za više informacija o kompaniji posetite https://blog.mi.com/en/.




Srodni tekstovi:


Aku bušilice – alat za svaki dom

Da li vam je potrebna aku bušilica? E pa mi smo vam pripremili vodič koji će vam pomoći pri o...

Detaljnije

Kako odabrati pravu podnu lampu za vaš dom

Kada se odlučite da vaš dom presvučete u tamnije tonove, kvalitetna rasveta će imati ključnu ...

Detaljnije

Maštovitost u renoviranju kupatila

Ukoliko ste se odlučili za renoviranje kupatila, potrebno je prvo dobro promisliti o dizajnu ali i m...

Detaljnije

Da li treba kupiti stan brucošu

Upis fakulteta otvara mnoga pitanja, a jedno od sasvim opravdanih je i da li treba kupiti stan bruco...

Detaljnije
Copyright © 2018 Svetlost. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS