Zbog čega bi baš rolo zavese trebale da budu vaš izbor?


Dom Dom

rolo zavese

Mnoge pripadnice ženskog pola teže da budu u trendu kada se radi o stilskom uređenju doma, kao i o samoj njegovoj dekoraciji. Najčešće, one prate modu i shodno njoj biraju elemente kao i nameštaj za svoj dom. 

Ukoliko su tema zavese, definitivno sve popularniji model koji biraju svi oni koji žele da svoj dom učinite jedinstvenim i modernim jesu rolo zavese. Rolo zavese su, kada je prodaja u pitanju, doživele pravu ekspanziju poslednjih nekoliko godina. Sve veća potražnja za njima nam upravo govori da postoji gro zadovoljnih kupaca i korisnika. Ono što mnoge interesuje je kako im se kreće cena. tj. da li su jeftinije ili skuplje od ostalih vrsta zavesa.


Cena rolo zavesa može zavisiti od mnogo čega

Prilikom formiranja konačne cene, uzimaju se u obzir potrebne dimenzije prozore (visina i širina), odabrani model zavese kao i to da li su u cenu uračunati troškovi montaže ili ne. Pa tako, kod rolo zavesa cene mogu varirati i razlikovati se od slučaja do slučaja. Ukoliko niste sigurni koliko ćete novca morati da izdvojite za ovu vrstu dekoracije, savet možete potražiti od radnika koji će vam okvirno reći prosečnu cenu. Ono što treba da znate je da se svi modeli rolo zavesa rade po meri tj. narudžbini. 

Koje su sve prednosti rolo zavesa?

Mnogobrojne prednosti po kojima su rolo zavese poznate direktno utiču da baš one budu izbor mnogih domaćinstava, a u poslednje vreme i izbor sve većeg broja kancelarija tj. poslovnog prostora. 

Funkcionalnost plus estetski izgled kao savršena kombinacija

Nešto po čemu je ova vrsta zavesa posebna, i po čemu se razlikuje od ostalih modela jeste to što su vrlo funkcionalne i lake za upotrebu. Naime, sve rolo zavese su napravljene tako da pomoću mehanizma samostalno možete da kontrolišete svetlost u svakoj od prostorija. Pa tako, možete postići efekat potpunog zamračenja u svom stanu ukoliko ne želite ulazak toplote, naročito u vrelim letnjim mesecima. Ili obrnuto, prostoru možete priuštiti određenu količinu svetlosti koja vam je potrebna za obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Pored praktičnosti, veliki izbor dezena će omogućiti svakom kupcu da ih uklopi sa ostalim dekorativnim elementima u svom domu. Sve popularnije su boje poput tirkizne, ljubičaste ili zelene dok se bež i siva nijansa najčešće uzima za poslovne prostore. 

Održavanje rolo zavesa je vrlo jednostavno 

Mnogima je važno pitanje: "kako se zapravo rolo zavese održavaju i da li je sama procedura komplikovana i zahteva puno slobodnog vremena?" Odgovor je nešto što će vas zapravo iznenaditi. 

S obzirom da rolo zavese čine platna koja su po svom sastavu anti-alergijska i ne upijaju mirise iz kuhinje ili sa ulice, nećete imati potrebe da ih svaki čas brišete. Dovoljno je jednom mesečno da mokrom krpom pređete preko platna i pustite ih da se prirodnim putem osuše. Na taj način će vaše zavese uvek biti čiste i odisaće svežinom. 

Sa rolo zavesama nećete pogrešiti

Veliki broj zadovoljnih kupaca govori u prilog tome da su se rolo zavese odlično pokazale na tržištu. Veliki izbor kvalitetnih i modernih rolo zavesa možete pronaći u salonu Lukić Rolet iz Beograda. Pa tako, ukoliko želite da u svoj dom unesete neku promenu koja će biti itekako vidljiva, a sa druge strane i veoma moderna, rolo zavese su savršen izbor. 
Srodni tekstovi:


Xiaomi beleži rekordne rezultate dok su promet i profit za Q1 2021. na najvišem istorijskom nivou

Strategija „Smartphone × AIoT“ poboljšava performanse svih segmenata poslov...

Detaljnije

Da li je moguće pronaći zaposlenje bez prethodnog radnog iskustva?

Potraga za poslom može da bude dugotrajan i iscrpljujući proces i ukoliko nemate iskustva sa traženj...

Detaljnije

Kako najbolje iskoristiti slobodan dan kod kuće?

Svi volimo slobodne dane. Oni su poput male oaze u našem užurbanom životu, prilika da se odmo...

Detaljnije

Zašto je ekspres lonac ponovo postao veoma tražen proizvod?

Iako je od početka pandemije virusa kovid 19 prošlo skoro dve godine ona i dalje traje, ali s...

Detaljnije
Copyright © 2018 Svetlost. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS