Ostarite podmlađeni uz pomoć efikasnih hijaluronskih filera


Saveti



Starenje je proces koji je neizbežan i ne možemo ga zaustaviti, i kako godine prolaze, javlja se sve više znakova na koži koji se ne mogu lako sakriti. Ipak, postoje brojne metode uz koje možemo usporiti ili umanjiti efekat starenja i promena na koži. Iako se uglavnom saveti svedu na pravilnu ishranu, redovno vežbanje i kretanje i smanjenje stresa, ponekad ove promene ne daju vidljive rezultate te je potrebno posegnuti za nečim što može značajno da promeni situaciju. Na prvom mestu su nezaobilazni hijaluronski fileri jer pomažu u uklanjanju bora, vraćajući koži mladalački i vitalan izgled.


Šta su hijaluronski fileri?


Glavna komponenta hijaluronskih filera je hijalurinska kiselina koja doprinosi hidrataciji kože i njenom vitalnom izgledu. Spadaju u grupu dermalnih filera i omogućavaju popunjavanje bora, dodavanje volumena i konturisanje lica. Treba istaći činjenicu da se hijaluronska kiselina već nalazi u našoj koži i neke od glavnih uloga su vezivanje velike količine vode što omogućava hidrataciju, održavanje tonusa kože i nadoknađivanje izgubljene punoće. Upravo ovo ih čini najboljim izborom kada je u pitanju prirodno podmlađivanje kože i održavanje njenog tonusa. 


Kako izgleda procedura?


Kao i prilikom svake intervencije, pre no što se započne proces, neophodno je da vas pregleda lekar kako bi utvrdio potrebnu količinu hijalurona, regiju na koju želite da se aplicira kao i da vam objasni tok procedure. Nakon toga na dogovoreno mesto se aplikuje anestetik kako ne biste osetili nijedan korak ovog zahvata. Cela procedura traje kratko i ne javljaju se nikakvi bolovi iako se koriste igle za ubrizgavanje hijalurona na predviđeno mesto. Kratko vreme tretmana omogućava da se izbegnu otoci i neprijatnost usled dužeg susreta vaše kože sa iglom.



Kada su vidljivi rezultati?


Potrebno je svega sedam dana da se hijaluron pravilno namesti u vašem tkivu i omogući vam prirodan izgled. Kada je u pitanju efektno podmlađivanje lica hijaluronskim filerima, rezultati će se videti već nakon nekoliko dana i pružiće vam osećaj elastične, vitalnije i svežije kože što će značajno uticati na postizanje mladalačkog izgleda. Efekti procedure podmlađivanja ovog tipa su vidljivi i duže od godinu dana što vam omogućava da nastavite da održavate svežinu i prirodan izgled vaše kože. Nakon određenog vremena hijaluronska kiselina počinje da se resorbuje te je potrebno ponoviti proceduru kako biste održavali ovaj podmlađeni izgled.


Kada je najbolje početi?


Odgovor na ovo pitanje je uvek individualan, ali ono što se preporučuje jeste da krenete sa hijaluronom već pri stvaranju prvih bora. Razlog za ovo pravovremeno reagovanje leži u činjenici da se mala količina bora može uspešno i lako sanirati i samo se nastavi održavati. Granica za ovo je u tridesetim godinama jer je ovo početak gubljenja hidrirane kože i stvaranja najfinijih bora koje će nastaviti da se javljaju u većem broju. Samim tim što ćete se protiv bora boriti na ovaj način, dajete vašoj koži šansu da iz prirodnih resursa nastavi da se obnavlja i hrani.


Koje su prednosti hijaluronskih filera?


Iako smo navikli da su se u prošlosti uglavnom koristile metode koje nisu bile zasnovane na prirodnoj bazi i njihov efekat ne samo da je kraće trajao, nego su rezultati nakon nekog vremena bili gori po izgled i vitalnost kože. Sa napretkom estetske medicine, došlo se do novih vrsta tretmana koji su odgovarajući za vašu kožu jer koriste sve ono što se u vašoj koži već nalazi, samo se na ovaj način omogućava dodatno stvaranje. Hijalurinski fileri su tretman koji nudi bezbedan i bezbolan proces posle kog ćete odmah početi da primećujete razliku, bez potrebe za oporavkom.

Hijaluronski fileri su vaš najbolji saveznik u borbi protiv starenja i mogu da vam budu oslonac u poboljšanju kvaliteta vaše kože. Sve ovo će uticati na vaš izgled ali i osećaj zadovoljstva i sreće što će se videti na vama.







Srodni tekstovi:


Izjava povodom odluke američkog okružnog suda u okrugu Kolumbija

Beograd, Srbija, 26. maj – Kompanija Xiaomi, globalni tehnološki lider, sa zadovoljstvo...

Detaljnije

Kako uspešno organizovati korporativni team building?

Organizovanje korporativnog team buildinga bi trebalo da bude češći događaj nego što j...

Detaljnije

PROČITAJ ŠTA SU TO VREMENSKI RELEJI

Vrlo važni elementi električnih instalacija i uopšte uređaja jesu upravo vremenski releji. Nj...

Detaljnije

Načini jedinstven izbor zavesa za spavaću sobu – rolo zavese za glamurozan enterijer

Za uređenje savremenih spavaćih soba mnogi koriste klasične zavese jarkih boja koje mogu dati &scaro...

Detaljnije
Copyright © 2018 Svetlost. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS